Verzorging hairextension

Welke producten gebruiken?

Gebruik altijd producten die we adviseren. Deze zijn ook in de salon verkrijgbaar. Deze producten geven de hairextensions voeding, glans en het voorkomt klitten. Shampoos met o.a. fruitzuren, scalp reinigen, anti roos, kortom alles wat men kan aanschaffen bij de drogisten, zijn niet geschikt voor de hairextensions. Deze bevatten niet voldoende product om de hairextensions te voeden. Ook producten waar alcohol of fruitzuren in zitten dienen NOOIT gebruikt te worden. (bij twijfel neem altijd contact met ons op) 0182 786 850 of 0624 209 360

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?

Je kunt ongeveer 10 % tot 15% procent verliezen van het aantal geplaatste hairextensions. Dit is normaal, ieder mens verliest tussen de 80 tot 100 haren per dag.
Het uit vallen van haren, die u normaal na het borstelen in uw borstel heeft zitten, blijven nu tussen de bondjes zitten.

Het is belangrijk dat je je haren goed uitborstelt met een speciale hairextensions borstel. Ook over de bondjes, dit om klitvorming te voorkomen.

Je mag NOOIT met nat haar gaan slapen en/of de hairextensions zo op laten drogen na het wassen. Je haar na het wassen altijd direct drogen. Voor het slapen gaan, het haar in een staart (niet te strak) of een losse vlecht maken. Dit voorkomt klitten en dreadvorming.

Vocht is een van de problemen waardoor men meer en sneller hairextensions verliest, en ook klitten en dreadvorming van kunnen ontstaan. Ook goed borstelen is heel belangrijk.

Kan ik zwemmen met hairextensions?

Ja je kan zwemmen met hairextensions. Als je gaat zwemmen adviseer ik je een beschermende badmuts te dragen, omdat chemicaliën uit zwembaden of zout uit de zee, uw hairextensions kunnen aantasten en/of uitdrogen. Denk maar eens hoe je eigen haar voelt na een dagje strand!

Klitten?

Als je merkt dat klitvorming ontstaat, door uitgevallen haren (na ongeveer 3 tot 4 maanden), dienen de hairextensions te worden verwijderd. Tussentijds is het ook mogelijk dat dit gebeurd. Bostel je haar beter en trek de aan elkaar zittende extensions voorzichtig uit elkaar.

Weave

Bij een weave is het advies om tussen 6 a 8 weken de weave opnieuw te laten plaatsen.

Kan ik met een haarverlenging het stylenen/of modelleren?

Ja dat kan! Wel een beschermend product gebruiken als je haar gaat stijlen-modelleren met een warmtebron. De bijbehorende serum, verkrijgbaar in de salon, is een perfecte product met verzorging en bescherming.

Hoe styleer-modeleer ik?

Voor dat je start, zorg eerst dat de bondjes goed droog zijn. Let wel dat je min 1 cm vanaf de bondjes, micro rings, tape extensions werkt,
anders kunnen deze door de hittebron gaan smelten (wax en tape extensions), met alle gevolgen van dien.

Bij een juiste verzorging heb je geen klitten in je haar en verlies van je extensions zullen minimaal zijn.

Tenslotte dit:

Welke haarverlening methode je kiest, we adviseren altijd om direct na het wassen je haar te drogen met een föhn.

Kleuren van hairextensions raden we af.
Voorkeur voor een beter eindresultaat: kies ervoor om je eigen haar te kleuren.

Garantie

Bij het niet op volgen van deze advisen en geen juiste producten aanschaf, zal Salon0182/Beautysalon Gouda geen garantie meer bieden. Daarnaast zullen er kosten in rekening worden gebracht voor het behandelen van de hairextensions. Ook dien je de producten voor het verzorgen van de hairextensions te weerleggen en mee te brengen naar de salon.

 Je dient ten aller tijden een probleem of klacht direct na het ontdekken kenbaar te maken. Kenbaar maken dient, duidelijk met foto’s, per email
naar: info@beautysalongouda.nl

Ook dien je ten aller tijden naar te salon te komen om eventuele probleem/klacht te bespreken. Dit zodat Salon0182/Beautysalon Gouda evtentueel een oplossing kan aanbieden. Wil je dit niet? Behoud Salon0182/ Beautysalon Gouda  het recht om geen actie ondernemen om je probleem/klacht eventueel op te lossen.  
 
 
Instagram